Blog

Villighed til forandring

Villigheden til forandring i maleprocessen fører ofte til mod og indsigt omkring forandring ude i livet.

Billede 1 viser et stort maleri jeg malede i 2008. Fire år senere fik jeg lyst til at male det over.

Så jeg tog det ud af dets ramme. Min overmaling fik billedet til at se ud som billede 2. Her kunne jeg se en figur tegne sig i stenene, som for mig lignede en mand, der ligger og læser mellem sten ved stranden.

Jeg gik videre med den indsigt, og pludselig tegnede...

Læs mere…

Kvindecenter Lyngby

Maleriet viser en kvinde, der står foran en blå flod, som kan virke skræmmende. Kan hun mon tage mod til sig, at forcere floden og derved komme over i det venlige livfulde landskab?  

Læs mere…

Mærk din passion

M003-Feb05

Da jeg boede med min familie i Svendborg lige ud til Svendborg Sund sejlede vi meget i stor sejlbåd, om aftenen, i weekenderne og i ferierne. Det var også dejligt, og vi så meget af det skønne Danmark med vores mange kyster og små øer. Men alt har sin tid. jeg mærkede, at jeg var trist, men forstod ikke helt grunden. Jeg malede meget, og da jeg så malede dette store maleri 110x110 cm, kaldte jeg det straks "Sjælens ild" . Da...

Læs mere…

Vin og sprit A/S Svendborg

galleri-pind-vinsprit-svendborg1-600x449

I 2005 besluttede medarbejderne i Svendborg afdelingen af det internationele firma Vin & Sprit at forære deres arbejdsplads 6 malerier af mig i anledning af indvielsen af deres nye indgangsparti.

Malerierne blev ophængt i indgangspartiet og hallen, der forbinder dette med fabriksarealet.

Virksomheden har ændret navn til V&S Danmark A/S.

Læs mere…

Bestillingsarbejde, Svendborg

Kunne du tænke dig at få lavet et maleri af mig?

Et maleri, som i farver, motiv og størrelse passer lige til dig?

Så fortæl mig om dine ønsker.

To store malerier til hall ud mod Svendborg Sund

galleri-pind-bestillingsarbejde-1-300x197.jpgI 2004 malede jeg på bestilling 2 store malerier 225*180 cm til en stor hall i en nyopført strandvejsvilla, hvor malerierne skulle hænge på hver sin side af indgangsdørene fra hall til opholdsstue med udsigt over Svendborgsund.

...

Læs mere…

Danske bank, Svendborg

I 2004 købte Danske Bank i Møllergade, Svendborg i forbindelse med indretning af deres nye ekspeditionshal tre af mine malerier.

galleri-pind-danske-bank-svendborg-3-600x449.jpg

galleri-pind-danske-bank-svendborg1-300x400.jpg

galleri-pind-danske-bank-svendborg-2-600x449.jpg

Læs mere…

Kreative workshops for virksomheder

Indledning-til-MINDFUL-MALING

Kreativitet – en vej til nytænkning

Få din rationelle og din kreative side i samspil

Træn din rationelle side til at spille sammen med den kreative. Læg regnearket til side for en stund og udforsk farvernes kraft.

På min kreative male workshop træner vi i at få den rationelle side til at spille sammen med den kreative. Det trænes ved at være bevidst åben, nysgerrig, opmærksom, undrende, accepterende og anerkendende.

At...

Læs mere…

Mod til forandring

Omvendte-både-til-Mod-til-forandring

FOREDRAG: ”MOD TIL FORANDRING”

Daniel Goelman: med hensyn til at styre vores egen tilværelse er der ikke noget mere væsentligt end at anerkende sine dybeste følelser i forbindelse med det vi gør.

I foredraget fortæller jeg dig om mit liv, hvor jeg har været igennem mange forandringer, og jeg viser dig i billeder, hvordan mine malerier mange gange har vejledt mig til at træffe valg, som har ændret retningen af mit liv.

Jeg startede...

Læs mere…