Om Anne Grethe


Min baggrund som kunstmaler

Du kan spørge mig til råds om al slags maling, da jeg helt fra barndommen løbende har fulgt kurser i al slags tegning og maling - frihåndstegning, perspektivtegning, porcelænsmaling, akvarel, oliemaling - naturalistisk og abstrakt. I 1998 tog jeg en 1 årig uddannelse på Svendborg Kunstskole, hvor vi blev undervist i alt det tekniske af  Viggo Salting, Karsten Rudolfsen, Lars Falkenberg og Allan Stabell. I 1999 var jeg på Munach Centrets kunstskole på Djursland, og i 2003 begyndte jeg en 2 årig uddannelse samme sted i spirituel maleudøvelse med dans, meditation og drømmetydning ved kunstmaler Xenia Lassen. Jeg har fulgt ugekurser hos Vibeke Skov, Birgit Musaeus, Gerda Swane, Alexander Thiemer, Jens Uffe Rasmussen, Maibritt Schultz,  Alek Krylow, Steffen Bue, David Isenberg og Thomas Skytte. Jeg er tillige uddannet mindfulness instruktør fra At Work.

IT iværksætter

Jeg  er opvokset på Hestehandlergården i Vamdrup, blev civilingeniør i kemi og gik straks ind i IT branchen. I 1980 grundlagde jeg IT-firmaet DSI, som blev en pioner på markedet og udviklede Danmarks første system, som integrerede database, tekstbehandling og rapportgenerator (DSI-TEKST og DSI-SYSTEM). På blot fire år opnåede virksomheden 30 % af det danske marked og voksede fra 1 til 45 ansatte. Men min passion for at male blev ved med at dukke op i mit liv, og jeg indså, at det var vigtigt for mig at give mere plads til min kreative side. Jeg solgte derfor virksomheden ganske billigt til vores største forhandler.

Mindful Maling

Min alsidige baggrund har bevirket, at jeg har udviklet begge mine hjernehalvdele, den kreative og den analytiske, og fået dem til at arbejde godt sammen. Fra 2004 har jeg holdt foredrag om Mod til forandring og Kunsten at se i natur og maleri , som omhandlede den vejledning, som mine malerier havde givet mig til at tage store spring i livet. Ved mine foredrag var der flere som spurgte, om jeg underviste i den spændende måde, jeg maler på. Det gjorde jeg ikke. Men spørgsmålene fik mig til at gå i gang med det. Jeg opbyggede hurtigt kurset Mindful Maling ud fra de erfaringer, som malemetoden havde givet mig.

Medlem af:

  • Kongens Lyngby Rotary klub (Præsident 2018-2019), 
  • Kunstnernes Åbne Døre i Kongens Lyngby, ltkunst.dk
  • Nytnetvaerkkbh.dkMG_5110-e1529581662584.jpgGALLERI  PIND - Det unikke kunstgalleri i Kongens Lyngby
Tjørnevej 6, 2800 Kongens Lyngby
+45 40534424
grethe@galleripind.dk
www.galleripind.dk
Powered by Simplero