Sådan bruger jeg Mindful Maling

Sådan bruger jeg Mindfuld Maling

Jeg malede mit yndlingstema ”Stene ved strand”

M652 (8)

Jeg udvidede området med havvandet med mere grønt vand, mere gulligt tang, og med flere sten under vandet:

m652


Jeg vendte maleriet en kvart omgang i urets retning:

 

m652-2

Her så jeg til min store overraskelse en kvinde med gult hår og i rødbrun kjole, som klatrer op ad en klippe. Hun har en gul kæde om livet. På hendes ryg hænger en heks med kroget næse og knold i nakken. Heksen klamrer sig fast til kvindens kæde om livet. Med denne heks på ryggen vil kvinden have vanskeligt ved at nå op til toppen af klippen.

Det fik mig straks til at tænke: Hvad er det for en byrde, jeg går rundt med, og som jeg er nødt til at kaste fra mig for at nå det, jeg gerne vil i livet?

Efter længere tids overvejelser kom jeg frem til dette:

Jeg må kaste behovet for at være perfekt fra mig. Perfektion bremser min rette udfoldelse.

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!