Vigtigt at mærke din passion

Maleri af kunstmaler Anne Grethe Pind,  nr 3 Sjælens ild

Da jeg boede med min familie i Svendborg lige ud til Svendborg Sund sejlede vi meget i stor sejlbåd, om aftenen, i weekenderne og i ferierne. Det var også dejligt, og vi så meget af det skønne Danmark med vores mange kyster og små øer. Men alt har sin tid. jeg mærkede, at jeg var trist, men forstod ikke helt grunden. Jeg malede meget, og da jeg så malede dette store maleri 110x110 cm, kaldte jeg det straks "Sjælens ild" . Da jeg spurgte det, hvad det ville fortælle mig, fik jeg svaret, at jeg skulle mærke den ild, der brændte inden i mig og gerne ville ud og bruges. Det ville få mig ud af tristheden. Ilden var min passion for at male, og som jeg ikke gav den nødvendige tid. Det mørke omkring den gule ild illustrerer de kræfter, der holder ilden inde. Det kan være ens egne overbevisninger. Det kan også være omgivelserne, der vil have en til noget andet. Da jeg indså dette, begyndte jeg at drosle sejladsen ned og give mig selv mere tid til at male. Det gjorde mig glad.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!