Malekurser i Mindful Maling
malekurser på Sjælland

Mindful Maling er intuitiv maling, som bringer ting fra dit ubevidste ind i maleriet

Malekursus 7 dag 2 003

Malekursus 7 dag 2 022

Dine hænder er magiske

og forærer dig en masse gaver. Vores hænder kan bringe ikke-planlagte former og figurer frem i maleriet. Det er dit ubevidste, der fortæller dig noget, som er vigtigt for dig, og som du ikke kan finde frem til ad tankens vej. 

 `Det er inspirerende at male med hænderne.
Noget andet kommer til at ske, fordi styringen slipper. 
Jeg har lært, hvordan tilfældighed kan blive til noget integreret i maleriet,
som om det er meningen, at det skulle ske
- Merete Norman
 

Vi starter med

over en kop kaffe / te at kursisterne fortæller om deres baggrund og hvad de forventer at få ud af kurset. Derpå fortæller jeg om kurset.
Så ryster vi blokeringer ud af kroppen gennem fri dans til musik, hvorefter vi mediterer 10-15 min.

I underetagen i mit atelier maler vi 

Hver kursist har sit eget bord. Du får kyndig undervisning i at skabe dit eget kreative værk, hvor du giver slip på kontrollen og lader dine billeder forme sig. Du mærker, at der sker en forvandling inde i dig. Alle mine kursister bliver så grebet af, hvor anderledes malerier man kan skabe ved at male med hænderne.

Akrylfarver tørrer hurtigt og tillader, at vi hurtigt kan male næste lag. Og vi bruger handsker.

Huset har 3 etager, og kursisterne må bevæge sig overalt.  I mit atelier i underetagen er der toilet og vaskerum til at vaske de snavsede hænder. Mine malerier hænger overalt. Derved kan jeg let pege på en effekt, jeg gerne vil vise kursisterne.

Efter kurset:

 • elsker du at male med hænderne, fordi du har erfaret, at det kan give dig indsigter til en mere meningsfuld hverdag, som er et redskab på din rejse til at lære dig selv bedre at kende - 
  et vigtigt trin i din personlige udvikling.
 • du stoler på din indre stemme, og tør handle på dens budskaber.
 • du har lært at blande farver, så du får glæden ved at se de farver, der fryder dig, på dit lærred. Du får mange  nye maleteknikker og tips.
 • du har fået mod til at male et maleri over, og har erfaret, at det skaber endnu flere indsigtsfulde gaver til dig
 • du har lært at være nysgerrig og spørgende over for dit maleri
 • du mærker de følelser, der opstår i dig, mens du maler, og du lærer derved dig selv bedre at kende. Livet bliver mere meningsfuldt, når du forholder dig dybere til dig selv.
 • dine øjne er blevet skærpede, så du nu også nyder at finde budskaber i naturen til dig

`Jeg ønskede at finde min indre kunstner frem ved at komme ind i processen med at skabe noget med hænderne på et lærred. Det var en god proces at komme dybere ind i sjælen/sindet for at fremme det personlige udtryk. Det var inspirerende at høre de andres oplevelser og følge deres maleproces. Kurset havde en god fremaddrevet proces, og det var godt med grænser (2 farver, venstre hånd). Jeg har fået lyst til at male og synes, at det mindfulde er genialt, fordi det fremmer individet uden at man behøver blive en god maler. Anne Grethe er en vidunderlig livsglad kvinde med nærmest umætteligt videbegær´
 - Læge Ulla Marslew  

Jeg havde lagt mit maleri på hylden og ønskedeat komme ned i kroppen og genfinde min kreative sjæl. Kurset var meget inspirerende og på et overraskende højt niveau. Jeg fik god personlig vejledning af Anne Grethe, som skubbede til mit mod. Jeg er vild med Anne Grethes spirituelle tilgang og hendes vise ord.
- Lone Wittendorf, psykoterapeut, stresscoach og forfatter

Malerierne, som du går hjem med efter kurset

 • taler direkte til dit hjerte og vil give dig daglig glæde fremover, fordi det er dine personlige billeder  
 • vil fortsætte med at bringe dig indsigter til brug i din hverdag
 • du kan stille spørgsmål til dine malerier og forvente at få svar
11-Mindful maling

4-Mindful maling

5-Mindful maling

Du behøver ikke kunne tegne og male for at deltage

Jeg har haft mange kursister, som aldrig tidligere har malet, og som er blevet begejstret og glædelig overrasket over, hvad de allerede den 1. dag har skabt. 

Enhver kan deltage, og er du åben og nysgerrig, får du allerstørst udbytte af kurset.

Hvorfor skal du vælge mig som din underviser ?

Jeg har malet med akvarel, olie og akryl helt fra min barndom og løbende fulgt mange kurser. Desuden gennemgik jeg en flerårig uddannelse i både maleteknik, spirituel maling og meditation over flere år, da jeg valgte at forlade IT-branchen. Først malede jeg naturalistisk, både landskaber og portrætter, indtil jeg fandt min egen malestil gennem Mindful Maling.

Mit malekursus Mindful Maling har jeg skabt ud fra mine egne erfaringer med mine malerier. Jeg har undervist i Mindful Maling i 12 år.

Jeg er gået den vej, som jeg underviser i: Jeg har været nysgerrig og haft så megen tillid til de indsigter, som malerierne har givet mig, at jeg har fulgt dem til store spring i mit liv - som alle har bragt mere mening og glæde ind i mit liv. Det kan du læse mere om i min bog `Mindful Maling´ 

Mit livssyn er spirituelt på den måde, at jeg mener, det er vores sjæl, der bringer det frem i vores maleri, som vi har brug for at få at vide for at finde ind på den vej, der er bedst for os at gå. 

`Tak for et fantastisk kursus. At lære at male mindfuldt har givet mig flere veje til min intuitive sjælelige kraft. Du skaber et trygt rum, og du inspirerer til at åbne sig for maleriets budskaber og egen vej. Fantastisk at det kan ske i dit hjem blandt dine inspirerende malerier og en forkælelse at blive så udsøgt beværtet. ´ - Lisbet Hjort - HR-chefkonsulent, coach og forfatter

1-Mindful maling

2-Mindful maling

12-Mindful maling

Kursus sted 

Alle kurser foregår i Galleri Pind´s rummelige 3 etages hus, som også er mit hjem

Du bevæger dig hele tiden blandt mine egne malerier, hvilket er en stor fordel for dig, fordi jeg kan pege på et af dem og fortælle dig, hvordan en detalje her er fremkommet. Det anskueliggør fint det som jeg løbende underviser dig i

Antal deltagere på kurset

 • Der er max 4 deltagere på et hold. Hver kursist har sit eget bord.
 • Der er god tid til, at du kan få den hjælp, som netop du har brug for.
 • Vi maler i mit atelier

Tilbud på køb af min bog om Mindful Maling

Deltagerne på mine kurser kan købe bogen Mindful Maling til 169 kr (normalprisen er 199 kr.

Ønsker du en samtale med mig før du tilmelder dig?

så send mig dit mobil nr i en mail herom på grethe@galleripind.dk.
Vi finder så et tidspunkt for en samtale, som passer os begge

DISSE KURSUSTYPER UDBYDER JEG


2 dags kursus i Mindful Maling

Er for dig, der gerne vil føres dybere ind i Mindful Maling og blive grundig støttet i at finde din personlige stil og få indsigter. Der er god tid til at arbejde med din aktuelle livssituation. At der er en nat mellem de 2 dage, giver en helt speciel forståelse af det, du har malet den 1. dag. Du kommer dybere ind i din proces og får flere indsigter.

`Et par skønne dage med masser af kærlig energi og inspiration til en for mig helt ny maleteknik. Jeg har aldrig før malet med hænderne. Fornemmelsen af at være så tæt på lærredet gav mig en helt ny dimension i maleriet. Jeg følte, at de inderste følelser kom ud gennem fingerspidserne. Fantastisk at lære denne metode. Fremover skal jeg kun male med fingrene.´ - Kursist Janne Birkedahl 

En kursusdag for dig alene 

Er for dig, der ønsker en intensiv dag med min fulde støtte til dig og dine udfordringer. Navnlig hvis du har et specifikt problem eller et specifikt ønske, som du gerne vil opnå. Du vælger sammen med mig, hvilken dato, kurset skal ligge på. Prisen er 1,5 gange prisen for et 1-dagskursus.

 `Jeg ønskede at skabe et maleri, jeg kunne være bekendt, samt at udfordre mig selv. Jeg fik opfyldt begge mine ønsker og havde en dejlig lærerig dag. Det bedste ved kurset var, at jeg blev helt revet med! Jeg blev glad for både proces og resultat. Personlig udvikling og maleteknik gik så fint hånd i hånd og var med til at gøre dagen helt speciel. Kombinationen af bevægelse, meditation og maling var meget fin – en givende kombination´ - Kursist Jan Sander

Dato og priser for opslåede kursusdage

 Her kan du se  Dato og priser for opslåede kursusdage! 

Hvis ingen af datoerne passer dig, så ring på 4053 4424 eller skriv dit ønske til mig her:   grethe@galleripind.dk

Så prøver jeg at finde et tidspunkt, som passer dig

TILMELDING OG BETALING
Send dit ønske om tilmelding til grethe@galleripind.dk

Betaling

på konto i Handelsbanken  Reg.nr  0895  kontonr 2092643

eller med mobile pay til 4053 4424

Husk at oplyse navn, mobilnr og og email

AFMELDING
Du kan afmelde dig kurset indtil 14 dage før kursusstart.

Ved senere afmelding betales et grundbeløb på 400 kr

Galleri Pind forbeholder sig ret til at aflyse kurset, hvis kun 1 er tilmeldt.
Hvis Galleri Pind aflyser kurset, kan hele kursusprisen tilbagebetales. 


 • galleripind.dk

  “Dejligt afslappende og fordybende på flere planer. For mig vigtig at få hele kroppen, sindet og kreativiteten forbundet med min indre kraft. Jeg har fået inspiration til både ny indgangsvinkel, syn på vej ind i maleriets proces og en ny indre ro og fordybelse i min maleproces. Skønne lyse og åbne omgivelser.”

 • galleripind.dk

  “Det var en motiverende og professionel måde, kurset blev afviklet på. Mit første møde med farver og lærred blev overraskende positivt. Med indgangsvinkel på “Hvad vil billedet fortælle mig?”, giver det mening at beskæftige mig med farver og maling og på den måde komme i kontakt med underbevidstheden. Vekselvirkning mellem bevægelse og maling var god.”

 • galleripind.dk

  “Det var 2 dejlige, inspirerende dage. Forunderligt hvad der kom frem i billederne. Herhjemme har jeg set meget på dem og fået øje på endnu flere “billeder” i billederne. En åbning ind til mig selv, hvem jeg er. Og ny energi til at tage fat i livet.
  Dit lyse hus har været dejlige omgivelser at være i, og inspirerende at være blandt alle dine dejlige billeder. Du skabte en tryg atmosfære og der opstod en meget givende og intim atmosfære. Trygt at være med ligesindede.”

MG_5110-e1529581662584.jpgGALLERI  PIND - Det unikke kunstgalleri i Kongens Lyngby
Tjørnevej 6, 2800 Kongens Lyngby
+45 40534424
grethe@galleripind.dk
www.galleripind.dk  cvr 1962 4285
Powered by Simplero