Abstrakte malerier af kunstmaler Anne Grethe Pind til salg i Galleri Pind 


Abstrakte malerier på en væg gør underværker. Det giver liv på tomme vægge, og kan skabe dejlig harmoni og glæde. Vidste du. at de også kan give dig inspiration til dine daglige gøremål?  Malerierne kan åbne dine øjne for noget, du skal se på i dit liv, og derved give dig brugbare ideer.

Et maleri er ikke bare til pynt. Et maleri fortæller en historie - også om dig, der ejer det. Det giver dybde og substans til dine rum. Det vækker til nysgerrighed. Det indbyder til spørgsmål og samtale. Et maleri skaber også liv, harmoni og glæde. Det giver dig inspiration, når du ser på det. Det skaber nye ideer og spirende kreativitet. Et godt maleri bliver en vigtig del af hele det liv, der leves omkring det. Et maleri er noget særligt. 

m648

Tina og Christian Damm:
`Vi har to dejlige og vidt forskellige malerier af Anne Grethe Pind hængende i vores stuer. Selvom malerierne er meget forskellige, giver begge malerier os en dejlig indre varme og ro. Vi holder næsten mere af billederne for hver dag der går, og på hver vores måde. Vi har fået et hjem, hvor væggene lever, og hvor vi som mennesker mærker sjælen. ´

m222

Du møder altid kunstneren bag malerierne 

Galleri Pind har eksisteret i 16 år. Fra 2004 i Svendborg og fra 2006 i Kongens Lyngby. Det er udelukkende mine egne malerier (Anne Grethe Pinds), der vises her. Du møder altid kunstneren bag malerierne, og du kan få historien om hvert maleri. Måske du oplever noget helt andet, når du betragter maleriet. Sådan er det, og sådan skal det være. Min titel og min fortælling kan måske sætte nogle tanker i gang inden i dig.

I galleriet ser du masser af malerier til salg på alle vægge i husets 3 etager. Du ser malerierne i personlige omgivelser blandt møbler og glasting. Det gør det meget nemmere for dig at forestille dig, hvordan malerierne vil tage sig ud hjemme hos dig.

Jeg tilstræber, at der i rummet omkring malerierne er farver,  som matcher farverne i malerierne. Det bevirker, at du får en oplevelse af god harmonisk energi, som strømmer til dig. 

 

Kom på besøg i Galleri Pind i Lyngby, få en kop kaffe eller et glas vin, mens  

  • du får en inspirerende oplevelse og en snak om malerier
  • måske finder du det rigtige maleri til dit hjem eller dit kontor, ja måske et maleri som gave til andre

Jeg kan åbne galleriet for dig på både hverdage og weekends.

Jeg overholder corona restriktionerne og lader max 3 personer være på besøg samtidig.

GalleriPind

Når besøgende træder ind i mit galleri siger de fleste:

`Ih hvor bliver jeg glad, når jeg træder ind i rummet her. Dejlige farver dine malerier har, og så god en energi her er i rummene. 
Her virker så harmonisk. 
Næsten som et mini-Louisiana.´ 

_dsc6394-_dsc6398e

Sådan aftaler du tid for dit helt personlige besøg i Galleri Pind - og du får hurtigt svar

Udstillinger andre steder i foråret 2021

Du kan for tiden se mange af mine malerier ophængt her:

  • Kiropraktisk Klinik, Lyngby Hovedgade 27, 2800 Kgs. Lyngby
  • Restaurant Bella Napoli, Helligkorsvej 4D, 4000 Roskilde


Gæster i Galleri Pind


                            Anne Grethe præsenterer Galleri Pind

Virtuel rundtur

GP-Virtuel-11-300x163.jpg

 

MG_5110-e1529581662584.jpgGALLERI  PIND - Det unikke kunstgalleri i Kongens Lyngby
Tjørnevej 6, 2800 Kongens Lyngby
+45 40534424
grethe@galleripind.dk
www.galleripind.dk
Powered by Simplero