Få indsigter
til 
mere glæde og mening i dit liv

med Mindful Maling til
Hør og se, hvordan en maleproces
kan give dig indsigter til, hvad du kan ændre i dit liv for
at skabe mere mening og glæde. 

Når vi maler med hænderne, viser der sig ting i maleriet, som var ubevidste for os, og som maleriet kan gøre os bevidste om og give os mod til at handle på. For at se gaverne, skal vi være nysgerrige og åbne. 

Jeg viser, hvordan du ved at iagttage både naturen og malerier kan få vigtige indsigter i din livssituation og dermed opdage, hvad der er den rette vej for dig at gå. Jeg tager udgangspunkt i mine egne erfaringer samt nogle kursisters.

Den målbevidste mand, du ser her til højre, viste sig i et af mine malerier, efter at jeg havde fået en indre besked om, at jeg skulle flytte fra Svendborg til København, fordi mine børnebørn ville få brug for mig. Jeg strittede meget imod at følge beskeden, men da jeg så figuren, blev al spekulation om for og imod med ét overflødig. Figuren gav mig fuld tillid til, at jeg skulle sælge mit hus i Svendborg og flytte til København. Jeg fandt mit hus i Lyngby, og 5 måneder efter havde jeg indrettet et galleri her - ligesom jeg havde i Svendborg. Når vi følger vores rette vej, hjælper universet os.

Du kommer med på min rejse og ser, hvordan både naturen og mine malerier har givet mig indsigter, som har ført til store beslutninger og spring, som alle har bragt mere mening og glæde ind i mit liv.

Du spejler automatisk dit eget liv i mit foredrag og bliver inspireret til at se nye muligheder i mange af dine livssituationer.

Du ser også, hvordan kreativitet kan åbne op for din intuition og nytænkning, når du er åben og nysgerrig - og er villig til at stille spørgsmål og lytte.

Gennem foredraget får du indblik i, hvordan en kreativ maleproces kan give dig indsigter, vise dig nye sider af dig selv samt gøre dig bevidst om dine talenter og hvad der motiverer dig, så du bedre kan bringe dine talenter til udfoldelse til glæde for både dig selv og dine omgivelser.

Jeg har skrevet bogen `Mindful Maling, få mod til at følge din indre stemme´

Foredraget er for dig, der gerne vil have mere tillid
til din indre stemme,
og som måske ønsker, at der skal ske noget nyt i dit liv

Jeg kan tilbyde foredraget på både dansk og engelsk

m402.jpg

 

Foredragets Varighed 1½ -2 timer

Ring og hør om foredraget - mobil 4053 4424 
og lad os aftale prisen

Book et foredrag på grethe@galleripind.dk

 `Altid spændende at få flettet livshistorie sammen
med vejen professionelt. Anne Grethe er et smukt eksempel på,
at hvor der er vilje, kommer der en vej´
-Pernille Ek, Kiropraktor

  • galleripind.dk

    “Det gav mig en aha-oplevelse, satte ting i mit liv i relief. Du er fantastisk til at formidle dit budskab. Dit foredrag har gjort et stort indtryk på mig. ”

  • galleripind.dk

    “Meget inspirerende – meget givende. Jeg går beriget herfra. Mærker en opfordring til at lytte til min indre stemme/sjæl og at turde følge de tegn, jeg får.”

  • galleripind.dk

    “Betagende, fantastisk at blive bekræftet i at lytte/mærke sig selv. Super foredrag og hyggelig stemning – det hjalp mig videre i mine tanker. ”


MG_5110-e1529581662584.jpgGALLERI  PIND - Det unikke kunstgalleri i Kongens Lyngby
Tjørnevej 6, 2800 Kongens Lyngby
+45 40534424
grethe@galleripind.dk
www.galleripind.dk
Powered by Simplero