Om bogen

`Mindful Maling - få mod til at følge din indre stemme´

  • Har du lyst til at bruge natur og maleri til at udvikle dig?
  • Vil du gerne være bedre til at lytte til din indre stemme?
  • Drømmer du om en mere meningsfuld hverdag?

så er bogen Mindful Maling lige noget for dig.

Bogen omhandler den malemetode, som jeg underviser i.

Bogen "Mindful Maling, få mod til at følge din indre stemme" erstatter bogen "Kunsten at se - i natur og maleri" , som er UDGÅET .

Bogen Mindful Maling har næsten samme indhold som  "Kunsten at se - i natur og maleri". Det er kun omslaget og forordet, der er ændret. Og så har bogen fået flapper med kursistudtalelser.

Så hvis du allerede har "Kunsten at se - i natur og maleri",  er der ingen grund til at købe bogen Mindful Maling.

Vores indre stemme er ærlig

Det er ikke altid let at regne ud, hvad vi søger. Vi tror noget, men hvis vi tør vi lytte til vores indre stemme, siger den ofte noget andet. Med Mindful Maling bruger du naturen og maleriet som øjenåbnere for din personlige udvikling og bliver ledt på rette vej i forhold til at leve det liv, du inderst inde drømmer om.

Mindful Maling  kan give dig indsigter til dit liv

Når du udtrykker dig gennem billedsproget, åbner du for en ny dimension i dig selv og får indsigter, som kan være svære at indfange, hvis du kun tænker rationelt. Mindful Maling skærper dit fokus på de følelser, der opstår, når du maler. Det er i koblingen mellem dit billede og din følelsesmæssige reaktion på det, at en af nøglerne til fornyet kraft og transformation ligger. Du vil ofte opleve lettelse og forløsning og tydeligere kunne se, i hvilken retning du skal i livet.

Bogen Mindful Maling gør dig i stand til selv at arbejde med Mindful Maling metoden

Du bliver guidet igennem de væsentligste arbejdsprocesser og teknikker, så du selv kan arbejde med metoden. Derudover beskriver jeg min egen personlige rejse om, hvordan jeg har brugt naturen og maleriet til at navigere i livet og træffe bedre beslutninger ved at lytte til min indre stemme. Igennem min rejse og eksempler på kursisters maleprocesser bliver du inspireret til at gå på opdagelse i det du selv maler, så du kan nå frem til en hverdag fyldt med begejstring og mening.

"Mindful Maling" er udgivet på eget forlag

Forlaget pind: www forlaget-pind.dk

Den trykte bog kan købes
i boghandlen. Vejledende udsalgspris  199 kr

E-bogen
E-bogen kan også købes i mange boghandler
samt på denne side for 99,75 kr, se nedenfor.

Foredraget "Få indsigter gennem Mindful Maling"
kan bookes på info@forlaget-pind.dk

Mindful-Maling

m186    m186 - vendt

m053            m374

nogle malerier fra bogen Mindful Maling
se også forlaget Pind


Køb og download E-Bogen  `Mindful Maling- Få mod til at følge din indre stemme´
for 99,75 kr inkl moms

E-bogen Mindful Maling

Jeg havde lagt mit maleri på hylden og ønskede at komme ned i kroppen og genfinde min kreative sjæl. Kurset var meget inspirerende  og på et overraskende højt niveau. Jeg fik god personlig vejledning af Anne grethe, som skubbede til mit mod. Jeg er vild med Anne Grethes spirituelle tilgang og hendes vise ord.  
Lone Wittendorff, psykoterapeut, stresscoach og forfatter

Jeg ønskede at finde min indre kunstner frem ved at komme ind i processen med at skabe noget med hænderne på et lærred. Det var en god proces at komme dybere ind i sjælen/sindet for atfremme det personlige udtryk. Kurset havde en god fremaddrevet proces, og det var godt med grænser (to faver/venstre hånd). Jeg har fået lyst til at male og synes, at det mindfulde er genialt, fordi det fremmer individet, uden at man behøver blive en god maler.
Ulla Marslew, læge


`Anne Grethes tilgang til livet er meget stærk at læse for mig; idet jeg oplever, at den er meget lig min egen. Jeg “ser/læser” blot min vej på en anden måde. Det blev derfor en meget spændende proces for mig at læse bogen, næsten som en hel flok psykolog samtaler på én og samme tid. Jeg er meget fascineret at den både bevidste og ubevidste indflydelse, som kunst kan have på os.´
Pernille Ek, medindehaver af klinikken Kiropraktorerne i Kongens Lyngby

`Kære Anne Grethe. Tusind tak for din smukke bog. Fra det øjeblik jeg rørte den, mærkede jeg nærvær til papiret på en måde jeg aldrig før har følt. Kan ikke slippe dine fine formuleringer og tanker. Jeg fik hurtigt læst din fine bog, med glæde, og fik fin indsigt i dig og dine ressourcer, kompetencer og gå på mod til at udleve dine drømme´
Marianne Lund, Sy & design - idrætsfaglærer

Bogen byder på autentiske og ærlige beskrivelser af Anne Grethe Pind til inspiration for læserne om vigtigheden af at kunne lytte til sin intuition. Bogen er en levende beskrivelse af Anne Grethe Pind fortællinger fra sit liv, om hvordan hun lytter til sin sjæl gennem sine malerier.
Anne Grethe Pind indleder sin bog på en inspirerende måde med at fortælle, hvordan hun vil træne læseren i at få mere tillid til sin intuition. Til sidst giver Anne Grethe Pind metoder og erfaring videre fra sine kurser i Mindful Maling.
Malene Goddard Nielsen med ”Autentisk hverdag” op omkring coaching, kompetenceudvikling og stresshåndtering.