FOREDRAGET

Mod til Forandring

Daniel Goelman siger, at med hensyn til at styre vores egen tilværelse er der ikke noget mere væsentligt end at anerkende sine dybeste følelser i forbindelse med det vi gør.

I foredraget fortæller jeg dig om mit liv, hvor jeg har været igennem mange forandringer, og jeg viser dig i billeder, hvordan mine malerier har vejledt mig til at træffe valg, som har ændret retningen af mit liv.

Jeg startede som kemi ingeniør og senere grundlagde jeg IT virksomheden DSI A/S.  I dag er jeg kunstmaler med eget galleri og male workshops.

Du kommer med på en rejse i mine malerier, og jeg viser dig, hvordan jeg har har haft tillid til min intuition gennem malerierne og fulgt den.

Ved at lytte til min indre stemme har jeg mange gange både gennem kriser, sorger og glæder oplevet at blive ledt på vej. At bruge farver som udtryksmiddel har i mange sammenhænge åbnet mine øjne for ting, jeg skulle se og forstå i mit liv.

Du vil kunne spejle dit eget liv i min fortælling og måske derigennem se nye muligheder i dit liv. Du kan blive inspireret til indsigt, selvværd, forandring, indre visdom og frihed.

Omvendte-både-til-Mod-til-forandring.jpg

Horizontal-line.png

”Foredraget kan afholdes hos dig
eller i Galleri Pind.
Prisen er  2.000 kr + kørselsomkostninger”

 

 

 

  • galleripind.dk

    “Altid spændende at få flettet livshistorie sammen med ”vejen” professionelt. Det hører jo sammen. Du er et smukt eksempel på, at hvor der er en vilje, kommer der en vej.”

  • galleripind.dk

    “Fantastisk indhold, så inspirerende, god indledning, rød tråd og gode citater. Du taler til sjælen, fantastisk. Det har givet mig lyst til at lytte endnu mere indad. Dine billeder og proces kan jeg genkende, og det du siger, er også sandhed for mig. Foredraget kan være en øjenåbner og inspiration for mange.”

MG_5110-e1529581662584.jpgGALLERI  PIND - Det unikke kunstgalleri i Kongens Lyngby
Tjørnevej 6, 2800 Kongens Lyngby
+45 40534424
grethe@galleripind.dk
www.galleripind.dk
Powered by Simplero