Kunsten at se

Bundgarnspæl-til-Kunsten-at-se

FOREDRAG: ”KUNSTEN AT SE”

I foredraget viser jeg, hvordan iagttagelse af naturen mange gange har fået mig til at se og mærke mine begrænsende overbevisninger og har gjort mig klar til at ændre dem til positive overbevisninger.

Jeg tager jeg dig med på en rejse i naturen og fortæller dig, hvilke indsigter den har givet mig, og hvordan de har afspejlet sig i mit liv.

Jeg tager dig også med på en rejse ind i mine malerier og viser dig, hvordan de ofte har givet mig store intuitioner og vejledning i forhold i livet, som jeg derefter har handlet på. At følge min intuition har været en ledetråd i store dele af mit liv.

Du kan måske spejle dit eget liv i mit foredrag og blive inspireret til at se nye muligheder i mange situationer. Jeg viser dig, hvordan kreativitet kan åbne op for intuition og nytænkning ved at være åben og nærværende, nysgerrig og opmærksom samt ved at stille spørgsmål, betragte og lytte.

Foredraget giver dig indblik i, hvordan kreativitet kan give dig indsigter, lære dig nye sider af dig selv og vise dig, hvad der motiverer dig.

 

Det gav mig en aha-oplevelse, satte ting i mit liv i relief. Du er fantastisk til at formidle dit budskab. Dit foredrag har gjort et stort indtryk på mig.

Eva Fabian

 

Meget inspirerende – meget givende. Jeg går beriget herfra. Mærker en opfordring til at lytte til min indre stemme/sjæl og at turde følge de tegn, jeg får.

Karin Demuth

 

Betagende, fantastisk at blive bekræftet i at lytte/mærke sig selv. Super foredrag og hyggelig stemning – det hjalp mig videre i mine tanker.

Thea Munk

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!