FOREDRAGET

Kunsten at se - i natur og maleri

Læs om bogen `Kunsten at se, i natur og maleri´ her.

I foredraget viser jeg, hvordan iagttagelse af naturen kan give vigtige indsigter i din livssituation og finde din rette vej i livet. For eksempel har denne bundgarnspæl gjort mig bevidst om, at jeg var bundet af mine begrænsende overbevisninger, og den har givet mig lyst til at ændre på mine mønstre.

Jeg tager dig med på min rejse, hvor jeg viser dig, hvordan naturen og mine malerier har givet mig indsigter, som har afspejlet sig i de store og alvorlige beslutninger, jeg har taget i mit liv.

Du kan spejle dit eget liv i mit foredrag og blive inspireret til at se nye muligheder i mange af dine livssituationer.

Jeg viser dig også, hvordan kreativitet kan åbne op for intuition og nytænkning, når du er åben og nærværende, nysgerrig og opmærksom og villig til at stille spørgsmål, betragte og lytte.

Gennem foredraget får du indblik i, hvordan en kreativ maleproces kan give dig indsigter, vise dig nye sider af dig selv samt gøre dig bevidst om dine talenter og hvad der motiverer dig, så du bedre kan bringe dine talenter til udfoldelse til glæde for dig selv og andre..

Bundgarnspæl-til-Kunsten-at-se.jpg

Horizontal-line.png

Foredraget kan afholdes hos dig
eller i Galleri Pind.
Prisen er  2.000 kr + evt kørselsomkostninger

  • galleripind.dk

    “Det gav mig en aha-oplevelse, satte ting i mit liv i relief. Du er fantastisk til at formidle dit budskab. Dit foredrag har gjort et stort indtryk på mig. ”

  • galleripind.dk

    “Meget inspirerende – meget givende. Jeg går beriget herfra. Mærker en opfordring til at lytte til min indre stemme/sjæl og at turde følge de tegn, jeg får.”

  • galleripind.dk

    “Betagende, fantastisk at blive bekræftet i at lytte/mærke sig selv. Super foredrag og hyggelig stemning – det hjalp mig videre i mine tanker. ”


MG_5110-e1529581662584.jpgGALLERI  PIND - Det unikke kunstgalleri i Kongens Lyngby
Tjørnevej 6, 2800 Kongens Lyngby
+45 40534424
grethe@galleripind.dk
www.galleripind.dk
Powered by Simplero