FOREDRAGET

Kreativitet – en vej til nytænkning

En fortælling om, hvordan jeg gennem sin spændende karriere har brugt kreativitet og intuition sammen med min rationelle bevidsthed til at skabe nytænkning og derved skabt mange forandringer i mit liv. Startende som kemi ingeniør og senere grundlægger af IT virksomheden DSI, som blev kåret som landets bedste software hus i 1980´erne. Hør den spændende fortælling om rejsen med intuition som ledetråd.

Både Einstein og Niels Bohr har udtalt at de er kommet til deres største opfindelser
mere gennem intuition end gennem rationel tænkning.

Jeg viser i billeder, hvordan jeg selv har brugt intuition og kreativitet til mine succeser og til at skabe nyt efter nederlag, og jeg vil inspirere dig til at se nye muligheder i enhver situation.

Du får vist, hvordan en kreativ maleproces kan åbne op for intuition og nytænkning ved at træne åbenhed, bevidst opmærksomhed, nysgerrighed og undren.

Du oplever, hvordan den kreative proces kan give dig indsigter, lære dig nye sider af dig selv og vise dig, hvad der motiverer dig. Jeg viser tillige, hvordan du på mine kreative workshops også bliver trænet i positiv feedback, som er væsentlig for trivsel og arbejdsglæde. Daniel Goleman siger, at en feedback bør formuleres med følelsesmæssig intelligens, så modtageren kan høre den uden at aktivere sit forsvarsberedskab.

workshops.jpg

Horizontal-line.png

”Foredraget kan afholdes hos dig
eller i Galleri Pind.
Prisen er  3.000 kr + kørselsomkostninger”

 

 

 

 

 

 

 

 

  • galleripind.dk

    “Veldisponeret foredrag, båret af entusiasme, vedkommende og berigende. Foredraget bør høres af alle ingeniører og teknikere, som jeg gennem mange år har samarbejdet med og her konstateret, at de bliver mere innovative, når de bruger deres empati i stedet for altid at være styret af rationelle overvejelser. ”

    tidl. Økonomi- og personalechef, Foss Electric A/S

  • galleripind.dk

    “Fantastisk lærerigt, underholdende og spændende. Dejligt at høre om dit liv, helt fra det startede. Jeg bliver bekræftet i mine tanker om at man kan bruge sine erfaringer fra livets op – og nedture til at skabe et bedre liv og blive et bedre menneske.”

MG_5110-e1529581662584.jpgGALLERI  PIND - Det unikke kunstgalleri i Kongens Lyngby
Tjørnevej 6, 2800 Kongens Lyngby
+45 40534424
grethe@galleripind.dk
www.galleripind.dk
Powered by Simplero