FOREDRAG
Kunsten at se - i natur og maleri

Historier appellerer til fantasien, og jeg fortæller dig ud fra egne erfaringer, hvordan du ved at iagttage både naturen og malerier kan få vigtige indsigter i din livssituation og dermed opdage, hvad der er den rette vej for dig at gå.

Den målbevidste mand, du ser her til højre, viste sig i et af mine malerier, efter at jeg havde fået en indre besked om, at jeg skulle flytte fra Svendborg til København, fordi mine børnebørn ville få brug for mig. Jeg strittede meget imod at følge beskeden, men da jeg så figuren, blev al spekulation om for og imod med ét overflødig. Figuren gav mig fuld tillid til, at jeg skulle sælge mit hus i Svendborg og flytte til København. Jeg fandt mit hus i Lyngby, og 5 måneder efter havde jeg indrettet galleri her, ligesom jeg havde i Svendborg. Når vi følger vores rette vej, sker det ofte, at vi kommer i flow.

Du kommer med på min rejse og ser, hvordan både naturen og mine malerier har givet mig indsigter, som har ført til store beslutninger, som alle har bragt glæde.

Du spejler automatisk dit eget liv i mit foredrag og bliver inspireret til at se nye muligheder i mange af dine livssituationer.

Du ser også, hvordan kreativitet kan åbne op for din intuition og nytænkning, når du er åben og nysgerrig - og er villig til at stille spørgsmål og lytte.

Gennem foredraget får du indblik i, hvordan en kreativ maleproces kan give dig indsigter, vise dig nye sider af dig selv samt gøre dig bevidst om dine talenter og hvad der motiverer dig, så du bedre kan bringe dine talenter til udfoldelse til glæde for både dig selv og dine omgivelser.

Jeg har skrevet en bog  Kunsten at se, i natur og maleri

m402.jpg


Book et foredrag på grethe@galleripind.dk
Prisen er  2.000 kr + kørselsomkostninger
Varighed 1½ time

 `Altid spændende at få flettet livshistorie sammen
med vejen professionelt. Anne Grethe er et smukt eksempel på,
at hvor der er vilje, kommer der en vej´
-Pernille Ek, Kiropraktor

  • galleripind.dk

    “Det gav mig en aha-oplevelse, satte ting i mit liv i relief. Du er fantastisk til at formidle dit budskab. Dit foredrag har gjort et stort indtryk på mig. ”

  • galleripind.dk

    “Meget inspirerende – meget givende. Jeg går beriget herfra. Mærker en opfordring til at lytte til min indre stemme/sjæl og at turde følge de tegn, jeg får.”

  • galleripind.dk

    “Betagende, fantastisk at blive bekræftet i at lytte/mærke sig selv. Super foredrag og hyggelig stemning – det hjalp mig videre i mine tanker. ”


MG_5110-e1529581662584.jpgGALLERI  PIND - Det unikke kunstgalleri i Kongens Lyngby
Tjørnevej 6, 2800 Kongens Lyngby
+45 40534424
grethe@galleripind.dk
www.galleripind.dk
Powered by Simplero