FOREDRAG
Kunsten at se - i natur og maleri

Du oplever, hvordan du ved iagttagelse af både naturen og malerier kan få vigtige indsigter i din livssituation til at finde, hvad der er din rette vej i livet. For eksempel fremkom denne målbevidste mand sig i et af mine malerier, da jeg havde fået en indre besked om, at jeg skulle flytte fra Svendborg til København, fordi mine børnebørn ville få brug for mig. Da jeg så figuren, blev al spekulation om for og imod med ét unødvendig. Jeg havde så stor tillid til svaret, at jeg solgte mit hus i Svendborg, fandt mit hus i Lyngby, og 5 måneder efter havde jeg indrettet galleri her, ligesom jeg havde i Svendborg.

Du kommer med på min rejse og ser, hvordan både naturen og mine malerier har givet mig indsigter, som har ført til store beslutninger i mit liv - som alle har bragt glæde.

Du spejler automatisk dit eget liv i mit foredrag og bliver inspireret til at se nye muligheder i mange af dine livssituationer.

Du ser også også, hvordan kreativitet kan åbne op for intuition og nytænkning, når du er åben og nærværende, nysgerrig og opmærksom og villig til at stille spørgsmål, betragte og lytte.

Gennem foredraget får du indblik i, hvordan en kreativ maleproces kan give dig indsigter, vise dig nye sider af dig selv samt gøre dig bevidst om dine talenter og hvad der motiverer dig, så du bedre kan bringe dine talenter til udfoldelse til glæde for dig selv og andre.

Køb min bog Kunsten at se, i natur og maleri

m402.jpg


Book et foredrag på grethe@galleripind.dk
Prisen er  2.000 kr + kørselsomkostninger
Varighed 1½ time

 `Altid spændende at få flettet livshistorie sammen
med vejen professionelt. Anne Grethe er et smukt eksempel på,
at hvor der er vilje, kommer der en vej´
-Pernille Ek, Kiropraktor

  • galleripind.dk

    “Det gav mig en aha-oplevelse, satte ting i mit liv i relief. Du er fantastisk til at formidle dit budskab. Dit foredrag har gjort et stort indtryk på mig. ”

  • galleripind.dk

    “Meget inspirerende – meget givende. Jeg går beriget herfra. Mærker en opfordring til at lytte til min indre stemme/sjæl og at turde følge de tegn, jeg får.”

  • galleripind.dk

    “Betagende, fantastisk at blive bekræftet i at lytte/mærke sig selv. Super foredrag og hyggelig stemning – det hjalp mig videre i mine tanker. ”


MG_5110-e1529581662584.jpgGALLERI  PIND - Det unikke kunstgalleri i Kongens Lyngby
Tjørnevej 6, 2800 Kongens Lyngby
+45 40534424
grethe@galleripind.dk
www.galleripind.dk
Powered by Simplero