Kunsten at se - i natur og maleri

Med bogen `Kunsten at se- i natur og maleri` ønsker jeg at vise dig, at du gennem en maleproces kan få indsigter til at skabe mere mening og glæde i dit liv. Bogen lærer dig Mindful Maling, som er den metode, jeg underviser i for at få indsigterne til at opstå. I bogen viser jeg dig også, at du ved at være åben og nysgerrig over for de mange små tegn, der vises dig i din hverdag, kan blive bedre til at stole på din intuition. 
I februar 2021 blev min mand og jeg viet igen efter 19 års skilsmisse. Det havde vi lyst til, fordi vi havde givet hinanden fri til at udvikle hver sin passion - min mand til at sejle og jeg til at male.
Anne Grethe Pind

Kunstenatse

Køb og download E-Bogen
 `KUNSTEN AT SE - i natur og maleri´
         for 100 kr inkl moms

Den trykte bog kan bestilles på info@forlaget-pind.dk  for 169 kr.   

Bogen kan afhentes i Galleri Pind, Tjørnevej 6, 2800 Kongens Lyngby eller blive tilsendt for 45 kr

Du kan booke mit foredrag af samme navn.

`Anne Grethe Pind beskriver ærligt og autentisk, hvordan hun gennem sit intuitive sind skaber malerier, der viser, hvad hendes inderste ønsker og behov er. At turde give slip på gamle overbevisninger og springe ud i noget nyt kræver mod og tillid. Anne Grethe Pind citerer Einstein:
`Vores rationelle sind er en trofast tjener, og vores intuition er en uvurderlig gave. Samfundet hylder tjeneren og har glemt gaven´.
 Det er denne `Gave´, som Anne Grethe så levende fortæller om.
Med historier fra sit eget liv fortæller Anne Grethe, hvordan hun gennem sine malerier har lært at `lytte til sjælen´
og hvordan hun har haft mod til at følge de indsigter, hun har fået til store spring i sit liv. I den sidste del af bogen er der en fin beskrivelse af, hvordan Anne Grethe giver sine erfaringer og metoder videre til deltagerne på kurserne i Mindful Maling. Bogen giver læseren inspiration til et personligt udviklingsforløb gennem kunsten at se og kunsten at lytte til sin intuition.´

Lis Sandberg, psykoterapeut og meditationslærer

`Anne Grethes tilgang til livet er meget stærk at læse for mig; idet jeg oplever, at den er meget lig min egen. Jeg “ser/læser” blot min vej på en anden måde. Det blev derfor en meget spændende proces for mig at læse bogen, næsten som en hel flok psykolog samtaler på én og samme tid. Jeg er meget fascineret at den både bevidste og ubevidste indflydelse, som kunst kan have på os.´
Pernille Ek, medindehaver af klinikken Kiropraktorerne i Kongens Lyngby

`Kære Anne Grethe. Tusind tak for din smukke bog. Fra det øjeblik jeg rørte den, mærkede jeg nærvær til papiret på en måde jeg aldrig før har følt. Kan ikke slippe dine fine formuleringer og tanker. Jeg fik hurtigt læst din fine bog, med glæde, og fik fin indsigt i dig og dine ressourcer, kompetencer og gå på mod til at udleve dine drømme´
Marianne Lund, Sy & design - idrætsfaglærer

Bogen “Kunsten at se” byder på autentiske og ærlige beskrivelser af Anne Grethe Pind til inspiration for læserne om vigtigheden af at kunne lytte til sin intuition. Bogen er en levende beskrivelse af Anne Grethe Pind fortællinger fra sit liv, om hvordan hun lytter til sin sjæl gennem sine malerier.
Anne Grethe Pind indleder sin bog på en inspirerende måde med at fortælle, hvordan hun vil træne læseren i at få mere tillid til sin intuition. Til sidst giver Anne Grethe Pind metoder og erfaring videre fra sine kurser i Mindful Maling.
Malene Goddard Nielsen med ”Autentisk hverdag” op omkring coaching, kompetenceudvikling og stresshåndtering.